Beställt från Wish

För en tid sen testade jag att beställa från appen/sajten.
 
För er som inte vet, är det sajt som är som en galleria på nätet där man kan köpa allt mellan himmel och gjord (mycket krimskrams) till låga priser. 
 
Det jag tyckte var bra är de låga priserna som gör att man har råd att ändra sig. En bra sajt för den som vill kunna göra om hemma ofta eller annars handla trendmedvetet (mode t.ex.). 
 
Dock innebär de låga priserna att man får det man betalar för. På inredningsavdelningen kan man alltså inte förvänta sig kvalitetsmöbler i fina material. Wish är snarare ett komplement med roliga prylar och förbrukningsvaror. 
 
Det är lite för lätt att handla på Wish och de kör stenhårt med sin marknadsföring som inkluderar poängsystem och rabatter för snabba beslut. 
 
På vissa produkter står det "gratis - betala endast frakt". Det är lätt att tro att du betalar endast en fraktavgift för hela kundvagnen, men så är inte fallet. 
Du betalar frakt för varje produkt (så länge du handlar av olika försäljare enligt galleria-logiken). 
 
Det är lätt att missuppfatta storleken på det man beställt. Läser man noggrant beskrivningen och tittar på bilderna samt jämför med ett måttband brukar man få det att stämma. 
 
Det gjorde inte jag när jag spontanköpte en "gratis" ljusslinga. 
 
 
 
0 kommentarer