Jennys handarbeten - april 2016

Klänningsdrömmar

Jag håller fortfarande på att jobba bort en del av mitt garnlager så det lär dröja ett tag ännu innan jag egentligen "får" börja drömma om nya projekt och köpa garn, men det här är lite vad som finns i mina tankar iaf just nu. :)
 
Jag har en idé om en tunika/klänning i oversizemodell med 3/4-ärmar. Den ska helst ha en stor polokrage och fickor. Jag tänker mig att den ska vara slätstickad med resårkanter. Garnet är ännu obestämt. 
 
Bilder: Collage med bilder saxade ur min Pinterest-mapp "Knit & crochet - inspiring projects".
 
Jag borde ta steget och bryta den svarta klänningstrenden som tycks råda i min garderob. Jag har alldeles för mycket svart.. Kanske kunde den gå i grått eller en behaglig blå färg, eller så blir den svart ändå. Vi får sen. 
 
En annan klänning som står på min lista är en mormorsruteklänning i blått. En klänning som kräver ett foder. 
 
Kategori: Inspiration
Taggar: dröm handarbete inspiration klänning sticka tunika

Bloggtorka

Här råder bloggtorka av olika skäl. Dels kommer ingen inspiration till att skriva just nu, men det är också så att min tid inte riktigt räcker till. Min webshop tar en stor del av tiden jag lägger på internet, men nu håller jag på att byta plattform för Havsform till ett mer uppdaterat system, vilket kommer att underlätta adminstrationen av webshoppen, så att jag får mer tid till annat.
 
Kanske inspirationen till att skriva börjar komma sen? Jag hoppas det i alla fall, eftersom jag vet att ni är ett gäng som följer bloggen kontinuerligt. Vissa smygläser, någon kommenterar och flera skickar fina mail med frågor om handarbete och andra funderingar. Tack så mycket, bästa läsare! :)
 
Här kommer lite bilder från min kvällspromenad idag. Nu är det vår! 
Sjöbodar i Kohamn.
 
Kohamn.
 
Brygga i Kohamn
 
På vägen hem.