Jennys handarbeten - january 2014

30-årskalas

 
 
I måndags fyllde jag 30 vilket har firats 3 gånger. I lördags fick jag besök av släkten: mamma, pappa,  mormor, och systrarna pernilla och julia. Några sottungbor kom också: Helena, Kerstin, Lotta och Sara. På söndagen blev det födelsedagskaffe för R:s familj. Hans pappa och I, hans bror och en av hans kusiner med sambo och båda barnen kom. På måndagen kom mina kompisar J och M och hälsade på. Sen på kvällen kom L på besök. Så nu har jag verkligen firat min födelsedag ;)  Jag fick en massa bra saker nu när jag flyttat till större. Jag fick bl.a. 2 smycken, Iittalaglas, Iittalaglögg-glas, en servis med uppläggningsfatt, vaser och kaffekoppar bl.a., en tavla,  ett tårtfat, 2 korgar, ljus, dagbok, vaser och en massa blommor.
 
 

Jul 2013

Nu har både jul och nyår passerat. Julen och nyåret firades på Sottunga. Granen är egentligen är en topp av en gran som blåste ner i Törvonvik under stormen innan jul.
 
 
I sovrummet som går i vitt är det 2 vita stjärnor i fönstret och en liten gran på ett bord som för länge sen tillverkats av min mormors morfar.