Jennys handarbeten - march 2013

Inspektion

Idag har jag inte haft barn på dagis men det fanns jobb att göra ändå. Först städade och sorterade jag inne på dagis och sen jobbade jag lite vid datorn innan chefen kom med färjan. När hon kom åt vi lunch och sen hade vi möte.
 
Efter det åkte jag hem en stund. Idag var det hälsoinspektion från ÅMHM men dom skulle inte inspektera dagis den här gången. Sen när jag åkte tillbaka till skolan och dagis passade jag på att ringa och anmäla mig till en kurs i äventyrspedagogik. Jag har redan anmält mig till en skogsmullekurs. Det  kommer nog att bli lärorikt :))
 
Sen var jag och handlade. Det var trångt i butiken idag men så är det snart påsk. Det ska bli skönt med påskledigt.

Middag, dans och Tupperware

Det är lite glest mellan inläggen här i bloggen för tillfället men jag kan o andra sidan inte påstå att det händer så värst mycket i livet annars heller. Jag jobbar och när jag är ledig sitter jag mest och handarbetar. Ett par vantar är snart färdiga.
 
I lördags var jag till stan och träffade pappa. Jag fick lite godsaker till påsk :)
 
 
Vi träffade också min ena syster och var till mormor en sväng innan jag åkte hem igen.  På kvällen var det middag och dans på Sunnanberg. Det var så kul. Det var t.o.m. roligare än på älghippan. Jag stannade till sista dansen. Igår var jag på Tupperware-party hos butiksbiträdet. Jag köpte 2 set med städdukar och trasor. En massa gott och äta och skölja ner med skumpa och kaffe, hihi. 
 
En fantastisk helg :)

Äntligen kom examensbeviset

 
Så var det fredag igen och arbetsveckan är till ända. Jag stickar vidare på koftan, ser på tv och dricker kaffe. På söndag är det den sista dagen på Hälsostegen och igår kom äntligen mitt examensbevis.

Vintertid

I fredags kändes det som att det var vår i luften men under helgen kom ännu en omgång med snö. Det känns som att vintern aldrig tar slut. Snövallarna bara växer och växer.
 
 
Jag har börjat sticka på en babykofta åt en kompis som ska få barn i slutet av sommaren.