Vad ska jag skriva om?

Ni som har följt den här bloggen några år märker kanske att inläggen brukar bli färre under sommaren. Den här sommaren har jag inte bloggat alls och jag har funderat lite på hur den här bloggen kommer att utvecklas framöver. Nästa år är det 10 år sen jag startade den och det känns lite som att bloggen följer mig och förändras med mig.
 
 
Jag känner att livet är på väg in i en ny fas och jag har en känsla av att mina handarbeten kommer att bli färre eftersom andra intressen har börjat att ta över...
 
 
Ett intresse som har börjat ta över min vardag är tanken på en hållbar livsstil. Jag funderar lite på om jag ska låta bloggen gå mer åt det hållet och glida in på hur Den stora bilden ser ut för mig.
 
 
... eller så går jag mer inför ett skärgårdstema och berättar om hur jag ser på den tid som jag tillbringat på Sottunga, hur vardagen ser ut nu och kanske lite tankar om hur jag tror att samhället kommer att se ut i framtiden. En blandning av personligt, samhällsutveckling och politik. 
 
 
En annan idé jag har är att använda bloggen till att öva på att skriva och fotografera. Kanske skriva berättelser i följetonger med halvt fiktiva karatärer baserade på personligheter jag mött genom livet. Eller varför inte poetiska texter?
 
Veganen som hälsar på då och då är ett litet matvrak. 
blogg den stora bilden hållbart livet skärgårdsliv
0 kommentarer