Jennys handarbeten - november 2012

Sista kvällen i november

 
Jag blev återigen sittande och skriva på examensarbete men nu börjar det likna något i alla fall :D Under dagen tittade jag ut några gånger om jag skulle få syn på plogen. Jag visste ju inte om T skulle ringa när han var klar med vägarna och skulle dra upp min bil eller om han skulle ordna det på egen hand med hjälp av någon annan. Plötsligt ser jag att han åker förbi utanför köksfönstret och sen går jag runt till verandan och ser att bilen står utanför. Kändes lite magiskt! Tänk imorse när jag var tvungen att lämna den halvvägs ner i ett dike en bit hemifrån och nu bara stod den där på infarten utan att jag behövde göra något. Tack så mycket !!!  
 
Det snöar och blåser hela dagen idag också. När jag skulle gå ut med komposten ikväll var det blåsigt, mörkt och jag fick vada ut till komposten. Så mycket snö det är nu. Tänk att det var barmark för bara någon dag sen. 
 
Ikväll sitter jag och stickar strumpor och dricker kaffe. Imorgon blir det att skriva en bit på examensarbetet i vanlig ordning så det blir nog en tidig kväll.  Jag hade också tänkt tvätta kläder och städa i köket imorgon innan det blir dags att åka till julmarknad och julbord. Det ska bli intressant. Jag har inte varit på julbord på Sottunga innan.