Mother´s day

Mother´s day är en amerikansk komedi som regisserats av Gary Marshall, som gjort flera filmer i samma stil. Mother´s day blev han sista film eftersom han gick bort under samma år som filmen hade premiär. 
 
Fakta Mother´s day: 
Filmens längd: 118 minuter 
Filmens genre: komedi
Utgivningsår: 2016
 
 Mother's Day poster.jpg
 
Filmens handling
Mors dag närmar sig och vi får följa olika människors relationer och deras syn på mammarollen. Det är den skilda tvåbarnsmamman Sandy som försöker vänja sig vid att exmannen har en ny kvinna. I mataffären träffar Sandy en änkeman som även han är ensamstående med två barn. Slumpen eller ödet gör att de träffas flera gånger. Vi får också följa den kända författaren som adopterat bort sitt enda barn som nu är vuxen och bildat sig en egen familj. Den vuxna dotter letar upp sin biologiska mor, efter ett råd av kompisen Jesse som har ett eget problem. Hon och hennes syster Gabi har bildat familjer som är allt annat än vad deras föräldrar önskat sig. Jesse är gift med en indisk man och de har en son tillsammans. Gabi är tillsammans med en kvinna. Föräldrarna har inte en aning när de gör ett oväntat besök. 
 
Filmens budskap
Filmens budskap är att belysa vardagspusslet med en komisk tvist. 

Skulle jag se den igen?
Nej. Jag förvånades över att slutet var ett slut eftersom det kändes som att handlingen inte var helt klar. Dessutom finns så många filmer i den här genren.
Gary Marshall Jennifer Aniston Julia Roberts Kate Hudson Mother´s day film komedi recension
0 kommentarer