Jennys handarbeten - Det bästa med en blogg

Det bästa med en blogg

Det bästa med att ha en blogg är att jag kan dela med mig av tankar, idéer och historier som ploppar upp i mitt huvud. 
 
Jag gillar tanken på att kunna kategorisera och arkivera inläggen, att kunna länka ord och lägga in bilder eller videoklipp i den löpande texten där det känns mest lämpligt. 
 
Bloggen öppen för alla, till skillnad från andra sociala medier som kräver inloggning. Det gör att jag får kontakt med så många olika typer av läsare. (Återigen tack för alla fina mail.) 
 
Från början var det här en blogg om min vardag i skärgården. Bloggen hade då adressen: http://blandkobbaroskar.blogg.se För ca två år sen fick bloggen sin nuvarande layout och bytte webbadress. Innehållet hade då börjat förändrats. Jag hade börjat skriva mer personligt om mig men även om mina handarbeten som tagit en allt större del av min vardag. 
 
Bloggen får allt fler besökare. Trots att jag inte skriver inlägg dagligen kan jag se på statistiken att det är rätt många som besöker bloggen varje dag. I år har bloggen även fått lite uppmärksamhet i en av Ålands två lokaltidningar. Den andra tidningen var jag (också) med i tidigare i vår.