Ska vintern aldrig ta slut?

 
Ibland känns det som att vintern aldrig ska ta slut den här gången. I mars månad fanns inte ett endaste litet tecken på att våren var på väg men nu börjar det i alla fall finnas några små tecken. Efter påsken gick vi på dagis    en dag och tittade på de nya lammen som fötts vid Norrgårds. På vägen tillbaka till dagis plockade vi tussilago som växte vid en dikeskant. För några dagar sen såg vi blåsippor som växte vid ett träd på skolgården. 
Men å andra sidan så kom det en ny omgång med snö i söndags och den lilla snö som smälter till vatten fryser till is på nätterna. 
 
 
I måndags var vi på dagis till Kökar och hälsade på kollegorna där. Vi har börjat med lilla förskolan och i onsdags när vi hade Klapp & Klang med prästen här på ön så testade vi utrustningen i skolans musikrum. Vi har också varit ute och plockat skräp. Det finns förvånande mycket skräp även om ön i stort sett är skräpfri.
 
Idag lekte vi middagsbjudning men jag var enda riktiga gästen. De andra var låtsasgäster med olika personligheter som jag hittat på hehe :) 
dagis kökar vår
0 kommentarer